NIEUW, wellness open voor alle bezoekers

Vanaf 2 januari 2023 stellen we de sauna open voor iedere zwembad bezoeker vanaf 18 jaar open. Je mag de sauna alleen bezoeken met badkleding aan. Neem wel een grote handdoek mee om op te zitten in de sauna, dit is namelijk verplicht.

Wil jij heerlijk ontspannen? Wil jij lekker vertoeven in een rustgevende omgeving? Kom dan langs in onze wellness. We hebben een kleurensauna, een Turks stoombad en een Finse sauna. Daarnaast is er een koud dompelbad, douche faciliteit en een relaxruimte binnen en buiten. Een regelmatig bezoek aan de sauna is zeer goed voor de gezondheid. De lichtsauna is gebaseerd op kleurentherapie. Kleuren beïnvloeden onze geest en onze lichamelijke conditie. In deze sauna zijn afwisselend vier kleuren lampen in het plafond zichtbaar die elk hun specifieke werking hebben. Deze sauna is 75°C. Daarnaast beschikken we over nog een sauna (85°C) en een Turks stoombad.

De sauna is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Met uitzondering van woensdagmiddag en vrijdag avond, dan is de sauna gesloten in verband met schoonmaakwerkzaamheden.

Sauna tropiqua
Rustruimte sauna tropiqua