Virtual Reality Snorkelen

Dompel jezelf onder in een adembenemend onderwateravontuur als nooit tevoren met Virtual Reality Snorkelen. Stel je voor dat je in het zwembad duikt en meteen wordt getransporteerd naar een betoverende virtuele omgeving. We brengen de magie van de diepe zeeën rechtstreeks naar u toe. In deze geweldige ervaring, van ongeveer 10 minuten,  voel je je gewichtloos en overweldigd.

Waar wacht je nog op? Duik in het zwembad en ervaar de sensatie en het wonder van Virtual Reality Snorkelen. Ontdek een nieuwe dimensie van entertainment en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Alvast een voorproefje nemen bekijk dan deze video: VR Snorkelen

Wanneer?

  • Woensdag 25 oktober              
  • Donderdag 26 oktober              
  • Vrijdag 27 oktober                    

Opgeven kan via de Veendam Beweegt App. Hier vind je ook meer informatie over de tijden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden, je hebt wel een geldig entreekaartje nodig van Tropiqua. Natuurlijk mag je naast het VR snorkelen ook lekker vrij zwemmen. Hierbij geldt vol = vol. Er kunnen een beperkt aantal kinderen deelnemen. O ja, en een zwemdiploma is verplicht!