Bedrijfs- en familiefeesten

Wilt je een spetterend feest organiseren voor je bedrijf of familie/ vrienden? Een feest dat anders is dan de gebruikelijke feesten? Wij kunnen een uniek arrangement bieden.

Wandklimmen

De twaalf meter hoge klimwand in de Sorghvliethal is een spannende belevenis en biedt ongekend veel routes om naar boven te klimmen. Voor de avonturiers die liever hun eigen weg op de klimwand zoeken is er bolderen. Bolderen is een vorm van klimmen waarbij je niet omhoog klimt maar horizontaal. De klimwand leent zich uitstekend voor actieve feesten, waarin samenwerking tijdens de activiteit centraal staat. Onze instructeurs zorgen voor de veiligheid en begeleiding van de activiteit

Boogschieten

Een andere activiteit die we kunnen is boogschieten. Onder begeleiding van een instructeur leer je schieten met een olympische handboog. Daarnaast ga je een parcours met verschillende hindernissen doorlopen, waarin samenwerking en plezier centraal staan.

Zwemmen en Welness

Je kunt er ook voor kiezen om heerlijk met je personeel, of familie/ vrienden te komen zwemmen in ons subtropisch zwemparadijs. We hebben daarnaast diverse sauna’s en een zonnestudio in de aanbieding voor een lekkere ontspannen dag/ avond.

Eten en drinken

Naast een menu dat bestaat uit snacks en drinken kunnen we in overleg met u diverse arrangementen op het gebied van een diner aanbieden. Alles is hierin mogelijk en bespreekbaar. Na een actieve dag met één of meerdere van bovenstaande activiteiten kun je de dag afsluiten met een diner naar keuze.

Reserveren of meer informatie

Om te reserveren of voor meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden tot combineren van activiteiten kun je contact zoeken via tropiqua@veendam.nl of door te bellen naar 0598-652300.