Zwembad Tropiqua lanceert nieuwe website

Tropiqua begint het jaar 2018 goed en lanceert een volledig nieuwe website! Om dit te vieren worden er 20 sets van 4 vrijkaarten verloot onder iedereen die zich via de website aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief. De nieuwe website is fris, dynamisch en biedt de gebruiker gemakkelijk alle nodige informatie. Tevens is de nieuwe website beschikbaar in het Duits en leesbaar vanaf een smartphone. Vrijkaarten winnen De lancering van de nieuwe website is voor Tropiqua echt een feestje. Dit vieren wij graag met onze bezoekers. Wij verloten 20 sets van 4 vrijkaarten onder iedereen die zich aanmeldt voor onze digitale
Read More

Nieuwe website voor Tropiqua

Per 21 december 2017 heeft Subtropisch Zwembad Tropiqua een nieuwe website. Een nieuwe website was nodig om de beschikbare informatie beter te vindbaar te maken voor u als online bezoeker. Daarbij is ook rekening gehouden met de mobiele platformen zodat u ook on the go de website prettig kunt gebruiken.  
Read More

Aanvraag Keurmerk Veilig en Schoon

Wij hebben de aanvraag voor het Keurmerk Veilig en Schoon ingediend en zijn vol vertrouwen dat deze spoedig wordt toegekend. Dankzij het keurmerk bent u er van verzekerd dat u een veilige en schone zwemaccommodatie bezoekt waar u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Want naast een sterke interne wil om de kwaliteit hoog te houden zien ook verschillende overhedenp toe op naleving van de regels.
Read More