Richtlijnen voor je bezoek aan Tropiqua

Zwemmen kunnen we tijdens de coronacrisis alleen mogelijk maken als we ons samen aan de richtlijnen houden. Het Protocol Verantwoord Zwemmen is aangepast op 16 oktober 2020. We vragen je om, voor het bezoeken van het zwembad de richtlijnen goed door te lezen.

Recreatief zwemmen

Om de veiligheid van bezoekers te garanderen wordt er gewerkt met tijdsblokken en met een maximum van 30 bezoekers per tijdsblok. Reserveren vooraf is daarom verplicht. Tijdens je bezoek dien je je te houden aan het protocol recreatief zwemmen.

Zwemlessen

Door het aanpassen van de lesmethode voor het geven van zwemlessen, zijn vanaf 8 juni 2020 alle zwemlessen weer begonnen. Alle ouders/verzorgers zijn hierover geïnformeerd. Deelname is op basis van het protocol zwemles. Het starten van nieuwe lesgroepen is op dit moment nog niet mogelijk.

Banenzwemmen

Banenzwemmen is alleen mogelijk op basis van reservering. Dit om de afstand van 1.5 meter te kunnen garanderen. Voor het banenzwemmen kunnen er maximaal 30 personen tegelijk in het bad aanwezig zijn. Deelnemers aan het banenzwemmen dienen zich te houden aan het protocol banenzwemmen.

Aquasport

Aquasport is ook weer mogelijk op basis van reservering. Dit om de afstand van 1.5 meter te kunnen garanderen. Voor aquasport kan de groep uit maximaal 30 personen bestaan. Aquasport vindt voorlopig alleen plaats in de avonduren en hiervoor geldt het protocol aquasport.

Sauna

Saunabezoek is alleen mogelijk op basis van reservering. Dit om de afstand van 1.5 meter te kunnen garanderen. Voor het saunabezoek kunnen er maximaal 6 personen tegelijk in de accommodatie aanwezig zijn. Bezoekers van de sauna dienen zich te houden aan het protocol sauna.

Ouder en kind zwemmen

Ouder en kind zwemmen is alleen mogelijk op basis van reservering. Dit om de afstand van 1.5 meter te kunnen garanderen. Tijdens je bezoek dien je je te houden aan het protocol recreatief zwemmen.

Huurders

Ook wanneer je onze accommodatie huurt is het noodzakelijk om je aan de regels te houden. Deze regels staan beschreven in het protocol voor huurders.

Heb je vragen?

We zijn vanaf 18 mei 2020 telefonisch te bereiken op in elk geval maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00. Daarnaast kun je een mail sturen naar: tropiqua@veendam.nl.