Tropiqua heropent deuren met ingang van 18 mei 2020

De overheid heeft bekend gemaakt dat zwembaden gecontroleerd en volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de zwembranche weer open mogen. Wij hebben deze richtlijnen toegepast in ons zwembad. Met ingang van 18 mei 2020 kunnen een aantal activiteiten weer opgestart worden.

Wat kan er weer van start?

Er zullen weer zwemlessen gegeven worden. Dit geldt alleen voor de zwemlessen die vanaf de kant gegeven kunnen worden. De ouders/verzorgers van de lessen die weer van start kunnen zijn of worden telefonisch door ons benaderd. Naast de zwemlessen kunnen er weer baantjes getrokken worden en kunnen de aquasporters weer van start. Dit geldt voor de aquasporten die in de avond worden gegeven. Wel geldt er een aangepast programma.

Hoe reserveer je een bezoek?

We zullen te allen tijde de 1,5 meter afstand onder volwassenen in acht nemen. We kunnen daarom een maximaal aantal zwemmers tegelijk ontvangen. We werken daarom alleen op reservering. Via deze pagina kun je een plek reserveren om weer lekker te komen zwemmen! Voor de banenzwemmers geldt een maximum van 20 zwemmers per uur. Voor de aquasporters geldt een maximum van 25 sporters per uur. Voor banenzwemmers en voor aquasporters geldt een maximum van 30.

Tijdens je bezoek gelden per onderdeel de volgende protocollen:

Wil je rekening met elkaar houden?

We hebben beperkte ruimte. In verband met de verwachte drukte vragen we je daarom om niet je normale zwemgedrag aan te houden. We vragen je om je bezoek te beperken tot maximaal twee bezoeken per week, waarvan maximaal één keer aquasport. Zo krijgt iedereen een kans om weer te komen zwemmen. Wanneer er een uur voor de start van de les nog ruimte is, kan je alsnog een extra plekje reserveren.

Hoe nu verder?

In de komende weken gaan we kijken óf en hoe we andere activiteiten weer zouden kunnen opstarten. Zodra daar meer over bekend is zullen we daarover informeren.

Heb je vragen?

We zijn vanaf 18 mei 2020 telefonisch te bereiken op in elk geval maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00. Daarnaast kun je een mail sturen naar: tropiqua@veendam.nl.