EasySwim PLUS zwemles

Je kunt jouw kind ook opgeven voor de EasySwim PLUS zwemles. Jouw kind wordt dan in groepjes van maximaal 5 kinderen ingedeeld en krijgt hierdoor nog meer persoonlijke aandacht van onze zwemonderwijzers. Voor de rest is de methodiek/ informatie precies hetzelfde als de informatie die je onder EasySwim zwemles vindt.

Informatie

We zullen een EasySwim PRO drijfpak gebruiken dat jouw kind van ons aangemeten krijgt op de 1e les. Je kunt dit pak vervolgens ook meenemen tijdens het recreatief zwemmen hier, elders of op vakantie. Dit pak is veilig en zeer comfortabel tijdens het spelen.

Lestijden

Je hebt één keer week een zwemles van 45 minuten. Je kunt al je voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. We geven ook EasySwim les op zondagmorgen. Wij nemen z.s.m. contact met je op om samen geschikte lestijden te bepalen.

Voordelen EasySwim Plus

  • Je krijgt in de eerste les uitleg over de methodiek, de spelelementen die je gaat zien, het EasySwim pak wordt aangemeten en je krijgt alle tijd om vragen te stellen
  • In deze zwemlessen staan plezier, spelelementen, hoge intensiteit van de les en betrokkenheid van het kind centraal
  • Deze methodiek sluit zeer goed aan bij de huidige onderwijsmethodiek in het basisonderwijs
  • Zwemlesmogelijkheden in het weekend (zondagmorgen)
  • Volg de voortgang van jouw kind via de persoonlijke pagina via ons leerlingvolgsysteem
  • Jouw kind werkt in een kleinere groep en krijgt hierdoor meer persoonlijke aandacht van onze zwemonderwijzers
  • Jouw kind kan op vertoon van de zwempas gratis 7 dagen per week komen zwemmen/ oefenen

Kosten en betaalwijze

De kosten voor de EasySwim PLUS zwemles bedragen € 11,50 per les. De betaalwijze van de zwemles is aan de kassa waar je de leskaart per maand kunt opwaarderen. Het EasySwim PRO zwempak wordt aangemeten tijdens de eerste les. We bestellen dit pak in de juiste maat en je ontvangt dit pak voor de eerste zwemles. Je kunt het EasySwim PRO zwempak a € 62,95 aan de kassa voldoen.

 

Zwemlesregeling gemeente Veendam voor gratis leren zwemmen
Om alle kinderen kansen te geven heeft de gemeente Veendam een zwemlesregeling ingevoerd. Dit houdt in dat de gemeente Veendam het zwemles totaalpakket EasySwim (Alle lessen en materialen tot en met diploma C) ter waarde van €650,00 vergoedt voor inkomens tot 150% van het wettelijk minimumloon. Dit betekent dat als uw netto (gezins-)inkomen niet hoger is dan €2.020 per maand (exclusief vakantietoeslag) EN u woonachtig bent in de gemeente Veendam u in aanmerking komt voor deze regeling.

Stichting Leergeld
Komt u in aanmerking voor deze regeling, dan kunt u contact opnemen met stichting Leergeld. Stichting Leergeld voert samen met u de inkomenstoets uit. Als u aan de voorwaarden voldoet, wordt het totaalpakket EasySwim ter waarde van €650,00 voor u volledig vergoed. Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de benodigde inkomenstoets op de website van stichting Leergeld of stuur een e-mail naar: veendam@leergeldzuidoostgroningen.nl.

 

Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt jouw kind inschrijven vanaf 3 jaar en jouw kind kan dan worden uitgenodigd om aan de zwemles te beginnen vanaf 4 jaar. Je kunt na je de inschrijving een lespas (borg is €5,00) bij de kassa ophalen. Op vertoon van deze pas kan jouw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10,00 die je kunt voldoen tijdens de inschrijving via IDEAL. Je inschrijving wordt afgehandeld als je het inschrijfgeld betaald hebt. Je hoeft geen inschrijfgeld meer te betalen als je kind reeds heeft deelgenomen aan PeuterSurvival.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598-652300. Klik hier om naar de EasySwim website te gaan voor nog meer informatie over de lesmethodiek.