Privézwemles

Je kunt naast reguliere zwemlessen ook kiezen voor privézwemles. Deze les is volledig maatwerk en is toegespitst op het eigen leerniveau van jouw kind. Tijdens de privélessen heeft onze instructeur intensieve aandacht voor het kind. De privélessen worden verzorgd met de EasySwim zwemlesmethodiek en op de traditionele zwemlesmethodiek.

Informatie

Je kunt kiezen voor 1 op 1 begeleiding. Jouw kind heeft dan de volledige aandacht van één van onze instructeurs gedurende een les van 45 minuten. Je kunt er ook voor kiezen om samen met 1 of 2 andere kinderen les te volgen.

Voordelen privézwemles

  • Er is minder afleiding van andere kinderen in de zwemlesgroep
  • Jouw kind heeft extra aandacht nodig, of heeft een geestelijk/ lichamelijke beperking
  • Kinderen nemen de lesstof sneller op en leren zwemtechnieken sneller
  • Je kunt privéles 1 of 2 leer per week laten volgen
  • Privélessen worden ook in het weekend gegeven
  • Voor volwassenen om zo snel mogelijk hun diploma te halen

Lestijden

Je kan één of twee keer week een privézwemles krijgen van 45 minuten. We geven ook privéles op zondagmorgen. Wij nemen z.s.m. contact met je op om samen geschikte lestijden te bepalen.

Kosten en betaalwijze

De kosten voor privézwemles kunt je vinden in onderstaand schema. De betaalwijze van de zwemlessen is aan de kassa waar je de leskaart per maand kunt opwaarderen. Je kunt de privézwemles ook per keer afrekenen bij de receptie.


Variant: 1 onderwijzer op 1 kind

Prijs per 45 minuten: € 43,00


Varian 2: 1 onderwijzer op 2 kinderen

Prijs per 45 minuten: € 27,00


Variant 3: 1 Onderwijzer op 3 kinderen

Prijs per 45 minuten: € 19,00


Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt je inschrijven voor privéles door het inschrijfformulier in te vullen. Er wordt dan contact met je gezocht zodra we een plaats voor je vrij hebben. Je ontvangt na de opgave voor de privéles een lespas (borg €5,00) bij de kassa. Op vertoon van deze pas kan de zwemlesser vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis zwemmen in Tropiqua om te oefenen.