Totaalpakketten EasySwim zwemles (met ABC afzwemgarantie)

Om van te voren zeker te weten dat uw kind af kan zwemmen voor het A, B, en C diploma kunt u vanaf nu kiezen voor het EasySwim totaalpakket met ABC afzwemgarantie. U zult hierin dus nooit tegen onvoorziene kosten aanlopen.

Informatie

Het pakket omvat alle EasySwim zwemlessen tot en met het afzwemmen voor het C diploma, het EasySwim Pro drijfpak, 3 keer proefzwemmen en 3 keer diplomazwemmen.

Lestijden

In Tropiqua worden zeven dagen per week lessen gegeven. U kunt voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. De zwemles is één keer per week op vaste tijden en duurt 45 minuten.

Na de inschrijving word er contact met u opgenomen om samen een geschikte lestijd te bepalen.

Kosten en betaalwijze

U kunt het totaalpakket in één keer betalen aan de kassa of middels het invullen van een machtigingsformulier voor een automatisch incasso opdracht. U geeft door het invullen van deze machtiging toestemming aan de gemeente Veendam om gedurende 20 maanden een bedrag van €34,- voor het totaalpakket van EasySwim af te schrijven (het totaalbedrag voor het totaalpakket ABC EasySwim bedraagt € 714,-).

Inschrijven en gratis zwemmen

U kunt uw kind inschrijven vanaf 3 jaar. Hij/ zij kan dan worden ingedeeld in de zwemles vanaf 4 jaar. U ontvangt na de opgave voor het totaalpakket een lespas (borg is €5,00) bij de kassa. Op vertoon van deze pas kan uw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis zwemmen in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €10,00 die u kunt voldoen tijdens de inschrijving via iDEAL.

 

Zwemlesregeling gemeente Veendam voor gratis leren zwemmen

Om alle kinderen kansen te geven heeft de gemeente Veendam een zwemlesregeling ingevoerd. Dit houdt in dat de gemeente Veendam het zwemles totaalpakket EasySwim (Alle lessen en materialen tot en met diploma C) ter waarde van €714,00 vergoedt voor inkomens tot 150% van het wettelijk minimumloon. Dit betekent dat als uw netto (gezins-) inkomen niet hoger is dan €2.020 per maand (exclusief vakantietoeslag) EN u woonachtig bent in de gemeente Veendam u in aanmerking komt voor deze regeling.

Stichting Leergeld

Komt u in aanmerking voor deze regeling, dan kunt u contact opnemen met stichting Leergeld. Stichting Leergeld voert samen met u de inkomenstoets uit. Als u aan de voorwaarden voldoet, wordt het totaalpakket EasySwim ter waarde van €680,00 voor u volledig vergoed. Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de benodigde inkomenstoets op de website van stichting Leergeld of stuur een e-mail naar: veendam@leergeldzuidoostgroningen.nl.

 

 

Meer informatie

T: 0598 652 300
E: tropiqua@veendam.nl

Klik hier om naar de EasySwim website.