Totaalpakketten EasySwim zwemles (met ABC afzwemgarantie)

Om van te voren zeker te weten dat uw kind af kan zwemmen voor het A, B, en C diploma kunt u vanaf nu kiezen voor het EasySwim totaalpakket met ABC afzwemgarantie. U zult hierin dus nooit tegen onvoorziene kosten aanlopen.

Informatie

Het pakket omvat alle EasySwim zwemlessen tot en met het afzwemmen voor het C diploma, het EasySwim Pro drijfpak, 3 keer proefzwemmen en 3 keer diplomazwemmen.

Lestijden

In Tropiqua worden zeven dagen per week lessen gegeven. U kunt voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. De zwemles is één keer per week op vaste tijden en duurt 45 minuten.

Na de inschrijving word er contact met u opgenomen om samen een geschikte lestijd te bepalen.

Kosten en betaalwijze

De kosten van een all-in pakket zijn € 725,-

Wat krijgt u hiervoor?

  • Alle zwemlessen die nodig zijn voor diploma A, B en C
  • Proef- en diplomazwemmen voor ABC (kosten proefzwemmen € 8,40 en kosten diplomazwemmen € 17,10)
  • Het boek “Met succes op zwemles!” (twv € 14,95)
  • Easy- swim zwemvest (twv € 66,10)
  • Rugtas Tropie (twv € 9,95)
  • Medailles diploma ABC

U kunt dit bedrag in 1x voldoen aan de kassa per pin of contant. Ook kunt u ervoor kiezen 20 maanden via automatisch incasso te betalen (20 x €35,70)

Inschrijven en gratis zwemmen

U kunt uw kind inschrijven vanaf 3 jaar. Hij/ zij kan dan worden ingedeeld in de zwemles vanaf 4 jaar. U ontvangt na de opgave voor het totaalpakket een lespas (borg is €5,00) bij de kassa. Op vertoon van deze pas kan uw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis zwemmen in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €10,00 die u kunt voldoen tijdens de inschrijving via iDEAL.

 

Meer informatie

T: 0598 652 300
E: tropiqua@veendam.nl

Klik hier om naar de EasySwim website.