Totaalpakketten EasySwim zwemles (met ABC afzwemgarantie)

Om van te voren zeker te weten dat jouw kind af kan zwemmen voor het A, B, en C diploma kun je vanaf nu kiezen voor het EasySwim totaalpakket met ABC afzwemgarantie. Je zult hierin dus nooit tegen onvoorziene kosten aanlopen.

Informatie

Het pakket omvat alle EasySwim zwemlessen tot en met het afzwemmen voor het C diploma, het EasySwim Pro drijfpak, 3 keer proefzwemmen en 3 keer diplomazwemmen.

Lestijden

Je hebt één keer week een zwemles van 45 minuten. Je kunt je voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. We geven zeven dagen per week zwemles. Wij nemen z.s.m. contact met jou op samen geschikte lestijden te bepalen.

Kosten en betaalwijze

Je kunt het totaalpakket in één keer betalen aan de kassa of middels het invullen van een machtigingsformulier voor een automatisch incasso opdracht. Je geeft door het invullen van deze machtiging toestemming aan de gemeente Veendam om gedurende 20 maanden een bedrag van €33,50 voor het totaalpakket van EasySwim af te schrijven (het totaalbedrag voor het totaalpakket ABC EasySwim bedraagt € 670,-).

Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt je kind inschrijven vanaf 3 jaar. Hij/ zij kan dan worden ingedeeld in de zwemles vanaf 4 jaar. Je ontvangt na de opgave voor het totaalpakket een lespas (borg is €5,00) bij de kassa. Op vertoon van deze pas kan jouw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis zwemmen in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €10,00 die je kunt voldoen tijdens de inschrijving via iDEAL.

 

Zwemlesregeling gemeente Veendam voor gratis leren zwemmen
Om alle kinderen kansen te geven heeft de gemeente Veendam een zwemlesregeling ingevoerd. Dit houdt in dat de gemeente Veendam het zwemles totaalpakket EasySwim (Alle lessen en materialen tot en met diploma C) ter waarde van €670,00 vergoedt voor inkomens tot 150% van het wettelijk minimumloon. Dit betekent dat als uw netto (gezins-)inkomen niet hoger is dan €2.020 per maand (exclusief vakantietoeslag) EN u woonachtig bent in de gemeente Veendam u in aanmerking komt voor deze regeling.

Stichting Leergeld
Komt u in aanmerking voor deze regeling, dan kunt u contact opnemen met stichting Leergeld. Stichting Leergeld voert samen met u de inkomenstoets uit. Als u aan de voorwaarden voldoet, wordt het totaalpakket EasySwim ter waarde van €670,00 voor u volledig vergoed. Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de benodigde inkomenstoets op de website van stichting Leergeld of stuur een e-mail naar: veendam@leergeldzuidoostgroningen.nl.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598-652300. Klik hier om naar de EasySwim website te gaan voor nog meer informatie over de lesmethodiek.