Totaalpakketten EasySwim zwemles (met ABC afzwemgarantie)

Om van te voren zeker te weten dat jouw kind af kan zwemmen voor het A, B, en C diploma kun je vanaf nu kiezen voor het EasySwim totaalpakket met ABC afzwemgarantie. Je zult hierin dus nooit tegen onvoorziene kosten aanlopen.

Informatie

Het pakket omvat alle EasySwim zwemlessen tot en met het afzwemmen voor het C diploma, het EasySwim Pro drijfpak, 3 keer proefzwemmen en 3 keer diplomazwemmen. Naast het reguliere EasySwim totaalpakket kunt je kiezen voor een EasySwim PLUS totaalpakket met ABC afzwemgarantie. Jouw kind zal dan in een groepjes van 5 kinderen het ABC traject doorlopen.

Lestijden

Je hebt één keer week een zwemles van 45 minuten. Je kunt je voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. We geven ook EasySwim les op zondagmorgen. Wij nemen z.s.m. contact met jou op samen geschikte lestijden te bepalen.

Kosten en betaalwijze

Je kunt de totaalpakket in één keer betalen aan de kassa of middels het invullen van een machtigingsformulier voor een automatisch incasso opdracht. Je geeft door het invullen van deze machtiging toestemming aan de gemeente Veendam om gedurende 20 maanden een bedrag van €32,50 voor het totaalpakket van EasySwim af te schrijven. Indien je kiest voor het EasySwim PLUS pakket wordt er gedurende 20 maanden een bedrag van € 47,50 afgeschreven.

  • Totaalpakket ABC EasySwim  € 650,-
  • Totaalpakket ABC EasySwim Plus (Groepjes van 5 kinderen) € 950,-

Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt je kind inschrijven vanaf 3 jaar. Hij/ zij kan dan worden ingedeeld in de zwemles vanaf 4 jaar. Je ontvangt na de opgave voor het totaalpakket een lespas (borg is €5,00) bij de kassa. Op vertoon van deze pas kan jouw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis zwemmen in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €10,00 die je kunt voldoen tijdens de inschrijving via iDEAL.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598-652300. Klik hier om naar de EasySwim website te gaan voor nog meer informatie over de lesmethodiek.