Traditionele zwemles

We geven naast de EasySwim zwemlessen ook zwemles op de traditionele manier. Daarin wordt jouw kind ook opgeleid voor het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemdiploma’s.

“We besteden veel aan aandacht aan het watervrij maken van uw kind”

Bij het zwem-ABC wordt in het begin veel aandacht besteed aan het watervrij maken van kinderen. Dit is een hele belangrijke periode. Hierin wordt de basis gelegd voor het leren zwemmen. Dit zorgt ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in voelen. Het technisch correct uitvoeren van alle zwemslagen heeft binnen de traditionele zwemlessen een centrale plaats.

Informatie

Jouw kind zal in groepjes van maximaal 10 kinderen deelnemen aan de zwemles. Jouw kind heeft één keer in de week 45 minuten les. Je kunt jouw kind opgeven voor de traditionele zwemles als ze 4 jaar oud zijn. Kinderen komen dan op een wachtlijst en kunnen dan vanaf 5 jaar worden opgeroepen om te starten met zwemles. De voorkeurstijden zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Lestijden

Jouw kind heeft 1 keer per week een zwemles van 45 minuten. Je kunt jouw voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. We geven deze les uitsluitend van maandag tot en met vrijdag.

Kosten en betaalwijze

De kosten voor de traditionele zwemles bedragen € 7,00 per les. De betaalwijze is aan de kassa waar je de leskaart per maand kunt opwaarderen.

Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt jouw kind inschrijven vanaf 4 jaar. Hij/ zij kan dan worden uitgenodigd om deel te nemen aan de zwemles vanaf 5 jaar. Je kunt na je de inschrijving een lespas (borg is €5,00) bij de kassa ophalen. Op vertoon van deze pas kan jouw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 die je kunt voldoen tijdens de inschrijving via IDEAL. Je inschrijving wordt afgehandeld als je het inschrijfgeld betaald hebt. Je hoeft geen inschrijfgeld meer te betalen als je kind reeds heeft deelgenomen aan PeuterSurvival.