Volwassenen en jongeren zwemles

Je bent nooit te oud om te leren. De zwemlessen voor volwassenen en jongeren hebben een ongedwongen karakter. Iedereen bepaalt zijn eigen tempo. Ook als je jouw zwemslag wilt verbeteren, bent je van harte welkom.

Informatie

Je kunt de diploma’s A, B en C halen bij ons halen. Onze zwemonderwijzers zullen je op jouw eigen tempo begeleiden naar het gewenste zwemdiploma. De lessen duren 45 min per week en de lestijden worden samen met je ingepland. Indien je liever geen les heeft in een grote groep kun je je opgeven voor privé zwemles.

Lestijden

Je  kunt voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op om samen geschikte lestijden te bepalen.

Kosten en betaalwijze

De kosten voor zwemles voor volwassen en jongeren zijn € 7,00 per les. De betaalwijze voor de zwemlessen is aan de kassa waar je de leskaart per maand kunt opwaarderen.

Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt inschrijven voor zwemles voor volwassenen en jongeren door het inschrijfformulier in te vullen. We nemen dan contact met je op zodra we een plaatsje vrij hebben. Je kunt na je de inschrijving een lespas (borg is €5,00) bij de kassa ophalen. Op vertoon van deze pas kun je 7 dagen per week gratis in Tropiqua zwemmen.