All-in abonnementen

Tropiqua all-in abonnement vanaf €20 per maand*

Tropiqua gezinsabonnement €40 per maand

 

Inbegrepen bij alle all-in abonnementen is het volgende:

  • Onbeperkt vrij zwemmen tijdens de recreatieve openingsuren van het subtropisch bad. Buiten de openingsuren van het subtropisch bad kunt je geen gebruik maken van deze faciliteit. Dit in verband met de veiligheid en het toezicht op de veiligheid.
  • Vrije deelname aan alle activiteiten, waaronder Aqua Bootcamp, Aquarobics, Aquajogging, Aqua Total Fit, Fifty-Fitt en Ouder en kind zwemmen. Lestijden vindt je hier.
  • Het wedstrijdbad om banen te zwemmen op de daarvoor bestemde tijden. Je kunt de tijden hier vinden.
  • De sauna tijdens de recreatieve openingsuren. De voorwaarden/ gedragsregels voor het gebruik van de sauna vindt je in de omkleedruimte van de sauna.
  • Je kunt als abonnementhouder gebruikmaken van de zonnebanken met 50% korting. Je vindt hier informatie over gebruik zonnebank en speciale kortingstarieven voor abonnementhouders.

Betaling is op basis van automatisch incasso voor de duur van minimaal 1 jaar. Na dit jaar zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar. Deze abonnementen zijn verkrijgbaar bij de kassa.

* Het is ook mogelijk om het all-in abonnement voor een kortere periode dan 1 jaar af te sluiten. Zo is er een abonnement voor drie maanden (€26 per maand). En kun je voor 1 maand het all-in abonnement kiezen voor €29.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598 – 652 300. De algemene voorwaarden vindt u hier.