All-in abonnementen

Tropiqua all-in abonnement vanaf €22.50 per maand*

Tropiqua gezinsabonnement €45 per maand

 

Inbegrepen bij alle all-in abonnementen is het volgende:

  • Onbeperkt vrij zwemmen tijdens de recreatieve openingsuren van het subtropisch bad. Buiten de openingsuren van het subtropisch bad kunt u geen gebruik maken van deze faciliteit. Dit in verband met de veiligheid en het toezicht op de veiligheid.
  • Vrije deelname aan alle activiteiten, waaronder Aqua Bootcamp, Aquarobics, Aquajogging, Aqua Total Fit, Fifty-Fitt en Ouder en kind zwemmen. Lestijden vindt u hier.
  • Het wedstrijdbad om banen te zwemmen op de daarvoor bestemde tijden. U kunt de tijden hier vinden.
  • De sauna tijdens de recreatieve openingsuren. De voorwaarden/ gedragsregels voor het gebruik van de sauna vindt u in de omkleedruimte van de sauna.
  • U kunt als abonnementhouder gebruikmaken van de zonnebanken met 50% korting. U vindt hier informatie over gebruik zonnebank en speciale kortingstarieven voor abonnementhouders.

Betaling is op basis van automatisch incasso voor de duur van minimaal 1 jaar. Na dit jaar zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar. Deze abonnementen zijn verkrijgbaar bij de kassa.

* Het is ook mogelijk om het all-in abonnement voor een kortere periode dan 1 jaar af te sluiten. Zo is er een abonnement voor drie maanden (€25,85 per maand). En kun je voor 1 maand het all-in abonnement kiezen voor €28,50.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598 – 652 300. De algemene voorwaarden vindt u hier.