Activiteiten

Ouder en kindzwemmen

Meisje met mama

Wil je samen met je kind van 3 maanden tot 3 jaar een leuke les volgen in het water? Kom dan naar elke woensdag en of vrijdag naar ouder en kind zwemmen.

Kinderfeestje

Spelende kinderen in het water

Wil je een superleuk kinderfeestje organiseren voor jouw zoon of dochter? De kinderfeestjes bij Tropiqua zijn altijd een groot succes. Bekijk welk type kinderfeestje het best scoort bij jouw zoon of dochter en reserveer direct!

Aquasport

Aquasport

Wil je meer bewegen en fit blijven op een leuke manier? Kom dan aquasporten bij Tropiqua in Veendam. Bekijk welke aquasport het best bij jou past en doe mee!

Zwemles

Zwemles kinderen

Bij Tropiqua staat plezier in zwemmen voorop. De professionele zweminstructeurs leren je kind spelenderwijs hoe ze zich zelfstandig kunnen redden in het water. Zwemles begint met rustig wennen aan het water. Daarna gaan we stap voor stap verder, zodat jouw kind goed leert zwemmen. Daar heeft jouw kind de rest van zijn leven profijt van.

Bedrijfs- en familiefeesten

Wilt je een spetterend feest organiseren voor je bedrijf of familie/ vrienden? Een feest dat anders is dan de gebruikelijke feesten? Wij kunnen een uniek arrangement bieden.

Discozwemmen

Iedere laatste vrijdagavond van de maand vis het discozwemmen in subtropisch zwemparadijs Tropiqua. Van 18.30 tot 21.30 uur is het één groot feest in het zwembad. De Disco’s zijn thematisch en variëren van Halloween tot Après-Ski en DJ wedstrijden.

Baantjes zwemmen

Wedstrijdbad

Baantjes zwemmen is goed voor je. Je werkt aan je conditie en je versterkt je spieren op een veilige, gezonde manier. Vind je het leuk om te zwemmen en wil je graag ongestoord baantjes trekken? Dan is baantjes zwemmen bij Tropiqua iets voor jou!

Zwemmen & Duiken in verenigingsverband

Tropiqua geeft zwem- en duikverenigingen de ruimte om het zwembad te gebruiken voor zwemmen en duiken in verenigingsverband.