Subtropisch zwembad

Het leukste uitje voor het hele gezin!

Een dagje naar het subtropisch zwembad Tropiqua in Veendam is het leukste uitje voor het hele gezin. Weer of geen weer; bij Tropiqua is het altijd aangenaam. In de exotische omgeving en door een watertemperatuur van 32°C waan je je in de tropen. Er is voor jong en oud van alles te beleven! 

Subtropisch bad


Zwem- en speelparadijs

Zwemmen is leuk, maar zwemmen en spelen in een subtropisch zwemparadijs is nog leuker! Je kunt je bij Tropiqua prima een hele dag met je gezin vermaken. Er zijn allerlei attracties voor jong en oud.

Glijbanen

Tropiqua heeft twee superspannende glijbanen. De ene glijbaan is 60 meter lang; daar komt geen eind aan! En in de SpeedFire haal je snelheden waar je normaal alleen van droomt!

Wildwaterkreek

Houd je wel van spanning en avontuur? Laat je dan meevoeren door stroomversnellingen en bochten in de wildwaterkreek. Even bijkomen? Maak dan een korte pitstop bij de massagestralen en de bubbelbaden.

Peuter- en kleuterparadijs

Bij Tropiqua is een speciaal bad voor peuters en kleuters. Er is een kinderglijbaan en een speeltafel. De bedriegertjes, de sproeiers en tuimelaars zorgen gegarandeerd voor waterpret! Het peuter- en kleuterparadijs is een plek waar de kleintjes veilig kunnen spelen en spetteren.Peuter- en kleuterparadijs

Sauna

Wil jij even heerlijk ontspannen? Breng een bezoek aan de saunaruimte met een kleurensauna, Turks stoombad en Finse sauna. Afkoelen doe je in het dompelbad en daarna kom je volledig tot rust in de relaxruimte.

Eten en drinken

Heb je trek of dorst gekregen van al dat zwemmen en spelen? In het restaurant is van allerlei lekkers te krijgen. Voor vertrek nog even een hapje eten? Dat maakt de dag compleet!

Zin in een dagje Tropiqua?

Heb je zin gekregen om te zwemmen in een subtropisch zwembad? Tropiqua is dagelijks geopend! Toegangskaartjes koop je bij de kassa. Of neem een abonnement!

Met het abonnement krijg je het hele jaar onbeperkt toegang tot het subtropisch zwembad. Dan kun je nog vaker een gezellig dagje uit met het hele gezin. Met dit abonnement kun je ook onbeperkt banen zwemmen en deelnemen aan alle aquasporten!

Ook een abonnement koop je bij de kassa.