Zwemles

Groep kinderen tijdens de zwemles

Bij Tropiqua staat plezier in zwemmen voorop. De professionele zweminstructeurs leren je kind spelenderwijs hoe ze zich zelfstandig kunnen redden in het water. Zwemles begint met rustig wennen aan het water. Daarna gaan we stap voor stap verder, zodat jouw kind goed leert zwemmen. Daar heeft jouw kind de rest van zijn leven profijt van.

Inschrijven voor zwemles

Je kunt jouw kind inschrijven voor EasySwim als het 3 jaar is. Zodra jouw kind 4 is geworden, ontvang je een oproep om te starten met de EasySwim-zwemlessen.

Let op! Op dit moment moet u rekening houden met een wachtlijst van een ½ tot ¾ jaar.

Leerlingvolgsysteem

Tropiqua werkt met een leerlingvolgsysteem. Zodra jouw kind op zwemles zit, kun je online de vorderingen van je kind volgen.

Extra oefenen

Wil je extra oefenen met jouw kind? Dat kan bij Tropiqua! Vanaf het moment dat jouw kind is ingeschreven, kun je een zwempas ophalen. Met deze zwempas kan jouw kind onder begeleiding onbeperkt en gratis komen oefenen. Lekker spelen mag natuurlijk ook!

Professionele zweminstructeurs

Bij Tropiqua werken zweminstructeurs die volledig bevoegd zijn om kinderen, jongeren en volwassenen zwemles te geven en op te leiden voor de diploma’s A, B en C. De instructeurs hebben hiervoor een beroepsopleiding gevolgd en zijn gecertificeerd instructeur van het Zwem-ABC.

Alle zweminstructeurs hebben een uitgebreid EHBO-diploma en BHV-diploma.

Meer informatie over zwemles?

Overweeg je om jouw kind op te geven voor zwemles bij Tropiqua of wil je zelf (beter) leren zwemmen, en heb je nog vragen?

Bel ons op 0598 – 65 23 00 of stuur ons een bericht via het contactformulier.