Zwemles

Zwemmen leer je bij Tropiqua

Bij Tropiqua staat plezier in zwemmen voorop. De professionele zweminstructeurs leren je kind spelenderwijs hoe ze zich zelfstandig kunnen redden in het water. Zwemles begint met rustig wennen aan het water. Daarna gaan we stap voor stap verder, zodat jouw kind goed leert zwemmen. Daar heeft jouw kind de rest van zijn leven profijt van.

Soorten zwemles

Bij Tropiqua leren kinderen en jongeren goed zwemmen. Tropiqua geeft verschillende soorten zwemles.

Peutersurvival

Peutersurvival

Bij Peutersurvival leren wij jouw kind (vanaf 3 jaar) om zichzelf te redden als het in het water valt. Op een leuke en speelse manier bereiden we jouw kind voor op de toekomstige zwemlessen.

EasySwim zwemles

Stoere jongen bij EasySwim

Stel je eens voor dat leren zwemmen écht een feestje is voor jouw kind. Met EasySwim is leren zwemmen leuk en makkelijk. De EasySwim-methode is afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren. We leiden kinderen op een speelse manier op voor de zwemdiploma’s A, B en C. Dit doen we conform de nationale zwemveiligheidsnorm.

EasySwim Plus zwemles

EasySwimm

EasySwim Plus is de intensieve variant van EasySwim. De methode is hetzelfde, maar jouw kind krijgt zwemles in een groepje van maximaal 5 kinderen. Jouw kind krijgt nog meer aandacht van de zweminstructeurs.

EasySwim totaalpakket met ABC-afzwemgarantie

Wil je zeker weten dat jouw kind kan afzwemmen voor alle diploma’s? Kies dan voor het EasySwim totaalpakket met ABC-afzwemgarantie.

Traditionele zwemles

Kinderen zwemles

Kies je voor traditionele zwemlessen, dan leert je kind (net als bij EasySwim) zwemmen volgens de nationale zwemveiligheidsnorm. Het is de basis voor een leven lang zwemplezier en -veiligheid.

Privézwemles

Privé zwemles

Heeft jouw kind extra begeleiding en een-op-een aandacht nodig van een zweminstructeur? Kies dan voor privézwemles. De lessen worden aangepast aan het leerniveau van jouw kind.

Inschrijven voor zwemles

Je kunt jouw kind inschrijven voor PeuterSurvival als het 2 jaar is. Zodra jouw kind 3 jaar is geworden, ontvang je een oproep om te starten met PeuterSurvival.

Je kunt jouw kind inschrijven voor EasySwim als het 3 jaar is. Zodra jouw kind 4 is geworden, ontvang je een oproep om te starten met de EasySwim-zwemlessen.

Liever traditionele zwemles? Schrijf je kind in voor traditionele zwemles als het 4 jaar is. Zodra jouw kind 5 jaar is geworden, ontvang je een oproep voor de zwemlessen.

Leerlingvolgsysteem

Tropiqua werkt met een leerlingvolgsysteem. Zodra jouw kind op zwemles zit, kun je online de vorderingen van je kind volgen.

Extra oefenen

Wil je extra oefenen met jouw kind? Dat kan bij Tropiqua! Vanaf het moment dat jouw kind is ingeschreven, kun je een zwempas ophalen. Met deze zwempas kan jouw kind onder begeleiding onbeperkt en gratis komen oefenen. Lekker spelen mag natuurlijk ook!

Zwemles voor volwassenen

Je bent nooit te oud om te leren. Ook jongeren en volwassen kunnen leren zwemmen bij Tropiqua. Wil je een zwemdiploma halen of vooral je zwemslag verbeteren? De zweminstructeurs begeleiden jou op jouw eigen tempo naar jouw ultieme doel.

Lees meer over zwemles voor jongeren en volwassenen

Professionele zweminstructeurs

Bij Tropiqua werken zweminstructeurs die volledig bevoegd zijn om kinderen, jongeren en volwassenen zwemles te geven en op te leiden voor de diploma’s A, B en C. De instructeurs hebben hiervoor een beroepsopleiding gevolgd en zijn gecertificeerd instructeur van het Zwem-ABC.

Alle zweminstructeurs hebben een uitgebreid EHBO-diploma en BHV-diploma.

Meer informatie over zwemles?

Overweeg je om jouw kind op te geven voor zwemles bij Tropiqua of wil je zelf (beter) leren zwemmen, en heb je nog vragen?

Bel ons op 0598-652300 of stuur ons een bericht via het contactformulier.