EasySwim zwemles

Wij willen dat alle jonge kinderen de allerleukste zwemlessen krijgen. Zwemlessen waar ze telkens met plezier naartoe gaan. Centraal in deze zwemlessen staan de betrokkenheid en het welbevinden van kinderen. Zwemlessen die door de lesgevers met veel plezier worden gegeven vanuit de overtuiging dat ervaringsgericht zwemonderwijs leidt tot de beste resultaten. Een visie die ouders vol enthousiasme doorvertellen aan anderen, zodat nog meer kinderen de leukste en beste lessen krijgen voor een leven lang zwemplezier. Daarvoor maken wij ons sterk met zwemplezierles op z’n best!

 

Informatie

Jouw kind zal in groepjes van maximaal 8 kinderen deelnemen aan de EasySwim zwemles. We zullen een EasySwim PRO drijfpak gebruiken dat je van ons aangemeten krijgt op de 1e les. Je kunt dit pak vervolgens ook meenemen tijdens het recreatief zwemmen hier, elders of op vakantie. Dit pak is veilig en zeer comfortabel tijdens het spelen.

Je hebt één keer week een zwemles van 45 minuten. Je kunt uw voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op om samen geschikte lestijden te bepalen.

Voordelen EasySwim zwemles

  • Je krijgt in de eerste les uitleg over de methodiek, de spelelementen die je gaat zien, het EasySwim pak wordt overhandigd en je krijgt alle tijd om vragen te stellen.
  • In deze zwemlessen staan plezier, spelelementen, hoge intensiteit van de les en  betrokkenheid van jouw kind centraal.
  • Deze methodiek sluit zeer goed aan bij de huidige onderwijsmethodiek in het basisonderwijs.
  • Zwemlesmogelijkheden zeven dagen in de week.
  • Volg de voortgang van je kind via de persoonlijke pagina van jouw kind op ons leerlingvolgsysteem.
  • Jouw kind kan op vertoon van de zwempas gratis 7 dagen per week komen zwemmen/ oefenen.

Kosten en betaalwijze

De kosten voor de EasySwim zwemles bedragen € 7,15 per les. De betaalwijze van de zwemles is aan de kassa waar je de leskaart per maand kunt opwaarderen. Het EasySwim PRO zwempak wordt aangemeten tijdens de eerste les. Je kunt het EasySwim PRO zwempak a € 59,95 aan de kassa voldoen.

 

Zwemlesregeling gemeente Veendam voor gratis leren zwemmen
Om alle kinderen kansen te geven heeft de gemeente Veendam een zwemlesregeling ingevoerd. Dit houdt in dat de gemeente Veendam het zwemles totaalpakket EasySwim (Alle lessen en materialen tot en met diploma C) ter waarde van €670,00 vergoedt voor inkomens tot 150% van het wettelijk minimumloon. Dit betekent dat als uw netto (gezins-)inkomen niet hoger is dan €2.020 per maand (exclusief vakantietoeslag) EN u woonachtig bent in de gemeente Veendam u in aanmerking komt voor deze regeling.

Stichting Leergeld
Komt u in aanmerking voor deze regeling, dan kunt u contact opnemen met stichting Leergeld. Stichting Leergeld voert samen met u de inkomenstoets uit. Als u aan de voorwaarden voldoet, wordt het totaalpakket EasySwim ter waarde van €670,00 voor u volledig vergoed. Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de benodigde inkomenstoets op de website van stichting Leergeld of stuur een e-mail naar: veendam@leergeldzuidoostgroningen.nl.

 

Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt jouw kind inschrijven vanaf 3 jaar en jouw kind kan dan worden uitgenodigd om aan de zwemles te beginnen vanaf 4 jaar. Je kunt na je de inschrijving een lespas (borg is €5,00) bij de kassa ophalen. Op vertoon van deze pas kan jouw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10,00 die je kunt voldoen tijdens de inschrijving via IDEAL. Je inschrijving wordt afgehandeld als je het inschrijfgeld betaald hebt. Je hoeft geen inschrijfgeld meer te betalen als je kind reeds heeft deelgenomen aan PeuterSurvival.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598-652300. Klik hier om naar de EasySwim website te gaan voor nog meer informatie over de lesmethodiek.