Aquasport

Drie mensen tijdens aquasport

Tropiqua biedt verschillende soorten Aquasport aan. De intensiteit kan per les  variëren. Aquasport wordt meestal gegeven in sta diepwater met uitzondering van Aquajogging. Wanneer u deelt wilt nemen aan één van onze Aquasport lessen dan is het noodzakelijk dat u reserveert.

MaandagLesIntensiteitBodemdiepte
09:30-10:00 uurFifty-Fittlaag – gemiddeldsta diep water
10:00-10:30 uurAqua jogginggemiddelddiep water
19:15-19:45 uurAqua bootcamphoogsta diep water
19:45-20:15 uurAqua joggengemiddeld-hoogdiep water
DinsdagLesIntensiteitBodemdiepte
09:30-10:00 uurAquavitaallaag – gemiddeldsta diep water
19:15-19:45 uurAquarobicsgemiddeld – hoogsta diep water
19:45-20:15 uurAquajoggengemiddeld – hoogdiep water
WoensdagLesIntensiteitBodemdiepte
09:30-10:00 uurFifty-Fittlaag – gemiddeldsta diep water
19:30-20:15 uurAqua Total fitgemiddeld – hoogsta diep en diep water
DonderdagLesIntensiteitBodemdiepte
19:15-19:45 uurAqua bootcamphoogsta diep water
19:45-20:15 uurAqua joggengemiddeld-hoogdiep water

Deelname reserveren

Aquasport is alleen mogelijk op basis van reservering. De groepen bestaan uit maximaal 35 personen.

Tarieven Aquasport

  • Eén les € 6,80
  • 10 x Aquasport € 61,10

All-in abonnementhouders kunnen onbeperkt deelnemen. De borg voor een abonnementspas of 10 x Aquasportpas is € 5,-. Meer informatie vindt u op de all-in abonnementen pagina.

Meer info Aquasport

Het voordeel van aquasporten is dat de gewrichten minimaal worden belast. Hierdoor is Aquasport in veel gevallen ook geschikt bij revalidatie en kan het bijdragen in het herstel na een blessure. Voor mensen met gewrichtsklachten is aquasport de beste manier om fit en actief te blijven. Plezier staat voorop, maar het kan ook heel fanatiek. U bepaalt zelf hoeveel weerstand het water geeft door soepel of krachtig te bewegen. Alle Aquasport instructeurs in Tropiqua zijn professioneel onderlegd en volgen regelmatig nieuwe opleidingen.

Aquarobics

Aquarobics is dé manier om swingend uw conditie te verbeteren. Op passende muziek traint u het uithoudingsvermogen en spierkracht.

Aquajogging

Een half uur Aquajogging staat gelijk aan twee uur wandelen. Alle spiergroepen worden aan het werk gezet. Door de weerstand van het water worden er calorieën verbrandt.

Let op: de bodemdiepte is 2 meter. Het is daarom belangrijk dat u kan zwemmen!

Aqua Bootcamp

Aqua Bootcamp staat voor snelheid, power, kracht. De training is afwisselend en zeer actief. U traint het uithoudingsvermogen, spierkracht en longcapaciteit.

Aqua Total Fit

Aqua Total Fit is een combinatie van alle aquasporten in één. Deze bodemdiepte is gevarieerd. Tijdens de les worden er spierversterkende oefeningen en conditietraining gedaan. Let op: De training wordt deels gegeven in diep water. Het is daarom belangrijk dat u kan zwemmen!

Fifty-Fitt

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt, blijft langer mobiel. Bent u de 50 gepasseerd en nog steeds graag actief bezig? Dan is Fifty Fitt dé manier om fit te blijven! Tijdens deze les wordt er gericht geoefend om uw spieren te trainen en tegelijkertijd uw conditie te verbeteren. De les is in het subtropische zwembad en wordt gegeven op muziek. De diepte van het zwembad is 1.30 meter.

Aqua Vitaal

De les wordt gegeven in het subtropische zwembad. Met achtergrondmuziek wordt er gewerkt aan verbetering van lenigheid en balans. De waterdiepte is 1.30m. De oefeningen zijn gericht op het ADL (algemeen dagelijkse leven) denk hierbij aan reiken en draaien.

Meer informatie

T: 0598 652 300
E: tropiqua@veendam.nl