Glijbanen

Slidechamp glijbaan

Word jij de nieuwe Slidechamp? ls de Slidechamp glijbaan vrij dan springt het stoplicht op groen en begint je avontuur. Wanneer je rit gestart is springt het stoplicht weer op rood dus je bent verzekerd van een veilige rit.

Gedurende de rit probeer je zo veel mogelijk vaart te maken zodat jij de snelste tijd op het Slidechamp scorebord kan zetten. Je eindigt je rit met een spectaculaire actiefoto. Met een grote plons kom je uit de glijbaan.

Na de rit ben je natuurlijk benieuwd of je de beste score van de dag hebt neergezet en je kijkt op het grote scorebord. Uiteraard wil je de actiefoto zien die gemaakt is van jou tijdens je rit. Op het touchscreen aan het einde van de glijbaan kan je jouw foto en score met je vrienden delen op social media. Ze zullen zien hoeveel plezier je hebt gehad in Zwembad Tropiqua.

Blijbanen


Thema glijbaan

Kies één van de vier avonturen op het touchscreen aan het begin van de glijbaan. Als de glijbaan vrij is springt het stoplicht op groen en begint je avontuur. Wanneer je langs de eerste sensor glijdt springt het stoplicht weer op rood dus je bent verzekerd van een veilige rit.

De glijbaan zal gevuld zijn met muziek door de speakers die geluiden produceren in de perfecte geluidsfrequentie voor in een waterglijbaan. Je ziet prachtig verlichte touchpads die miljoenen verschillende kleuren in de glijbaan creëren. Tijdens je glijbaanrit probeer je de touchpads op precies het juiste moment aan te raken. Als je een touchpad raakt zal je een geluid horen dat past bij je avontuur.

Je hebt het gevoel dat je door de jungle slingert net als Tropie, diep in de zee tussen de haaien glijdt of een verloren stad in de oceaan ontdekt. Plotseling schrik je van een leeuw die naar je brult als je één van de Aquasmash touchpads raakt. Je bent nog maar net van de schrik bekomen als jouw fantastische actiefoto wordt gemaakt aan het einde van de glijbaan.

Na de rit ben je benieuwd of je de beste score van de dag hebt verslagen en je kijkt op het grote scorebord. Uiteraard wil je ook je actiefoto zien die gemaakt is tijdens je rit. Je kijkt hiervoor op het touchscreen aan het einde van de glijbaan. Je kunt jouw foto en score delen op social media met je vrienden. Misschien gaat je foto zelfs ‘viral’ als je vrienden het delen met hun vrienden.

Thema glijbanen