Faciliteiten

Subtropisch zwembad

Een dagje naar het subtropisch zwembad Tropiqua in Veendam is het leukste uitje voor het hele gezin. Weer of geen weer; bij Tropiqua is het altijd aangenaam. Er is voor jong en oud van alles te beleven!

Wedstrijdbad

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad heeft een lengte van 25 meter is 2 meter diep en beschikt over een beweegbare bodem. Het bad wordt uiteraard gebruikt om baantjes te zwemmen. Maar ook voor zwemlessen en aquasporten.

Glijbanen

Het hele jaar door zomerse waterpret voor jong en oud. Dat vindt je in één van de meest sfeervolle subtropische zwembaden in het Noorden. En wat is een subtropisch zwembad zonder glijbanen? Dus wij hebben er twee! Durf jij van de SpeedFire?

Peuter- kleuterparadijs

Peuterbad

Het peuter- en kleuterparadijs is in ronde vormen gebouwd en kent verschillende waterdiepten. De interactieve speelobjecten als de kinderglijbaan, de bedriegertjes, de speeltafel en de diverse speelobjecten zijn, mede door hun vrolijke kleuren, erg uitnodigend voor jonge kinderen. Zij kunnen dan daar ook naar hartenlust veilig spelen en spetteren.

Buitenbad en ligweide

In de zomermaanden is het buitenbad geopend. U kunt dan niet alleen binnen genieten van alle faciliteiten maar ook heerlijk in de frisse lucht buiten zwemmen. Bij het buitenbad is een ligweide aanwezig. Voor de allerkleinsten is er ook een pierenbadje aanwezig.

Sauna

Wil jij heerlijk ontspannen? Wil jij lekker vertoeven in een rustgevende omgeving? Kom dan langs in onze sauna faciliteit. We hebben onder andere een kleurensauna, een Turks stoombad en een infrarood sauna.

Douches & Omkleedruimtes

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw om te kleden. Er zijn wisselcabines maar ook grote kleedkamers waar u gebruik van kunt maken. Hier zijn ook de lockers aanwezig om uw kleding veilig in op te bergen. Tevens zijn een ouder/kind-ruimtes aanwezig.

Bubbelbaden

In het zwembad is een 7-tal bubbelbaden (betaald) aanwezig waarin je heerlijk genieten van je eigen bubbelbad. De watertemperatuur van de Whirlpools is ongeveer 37 graden en de kosten bedragen €1,50 per 10 minuten.