Algemene informatie

Tropiqua biedt alle faciliteiten op het gebied van zwemmen, recreëren en wellness. We beschikken over een 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Een subtropisch zwemgedeelte met twee glijbanen, bubbelbaden en andere waterattracties. Tevens bevindt zich in het subtropisch gedeelte een peuter- en kleuterparadijs. Deze baden voor de kleintjes bieden verschillende speelobjecten zoals een kinderglijbaan, speeltafel en diverse andere waterobjecten om de hele dag plezier mee te maken. In de zomermaanden zijn onze buitenbaden geopend. Rondom de buitenbaden is voldoende ruimte om te ontspannen en recreëren.

Zwemles

Tropiqua heeft een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om te leren zwemmen. De allerkleinsten kunnen beginnen met peutersurvival. Voor de oudere kinderen zijn er EasySwim zwemlessen en traditionele zwemlessen. Voor volwassenen en jongeren die op jonge leeftijd niet of niet goed hebben leren zwemmen hebben we ook zwemlessen.

Wellness

In onze wellness kunt u in een heerlijk rustige omgeving genieten voor een Turkse sauna, infrarood sauna of kleurensauna en is er een stoombad. Uiteraard hebben we een houd dompelbad en is er een relaxruimte zowel binnen als buiten.

Wil je gedurende het hele jaar een mooi bruin kleurtje? Maak dan gebruik van onze zonnestudio.

Restaurant

Heeft u tijdens of na het zwemmen zin in een snack, een broodje of een ijsje? Ga dan naar ons zwembadrestaurant want zij hebben elke dag verse belegde broodjes, heerlijke snack met patat en nog veel meer lekkers. Het restaurant is natuurlijk ook de ideale locatie om je verjaardagsfeestje goed af te sluiten.

Openingstijden

Het zwembad is iedere dag van de week geopend. Voor het wedstrijdbad gelden andere openingstijden dan voor het subtropisch bad. De openingstijden vindt u ondermeer op onze contactpagina.

Tarieven

Van maandag tot en met vrijdag gelden de volgende tarieven:

  • Enkel bad € 5,00
  • t/m 3 jaar € 2,50
  • 12 badenkaartje € 50,00
  • 25 badenkaartje € 100,00
  • 50 badenkaartje € 190,00
  • Weekenden, vakanties en feestdagen Enkel bad € 5,55

Ook is het mogelijk om een all-inclusive abonnement af te sluiten.

Activiteiten

Tropiqua organiseert een breed scale aan activiteiten. Zo kunt u bij ons aquasporten, is er een keer in de maand discozwemmen. Aanstaande moeders kunnen zwangerschapszwemmen en is er voor de allerkleinsten ouder en kind zwemmen. Bekijk voor een volledig overzicht van de activiteiten onze agenda.