Algemene informatie

Tropiqua biedt alle faciliteiten op het gebied van zwemmen, recreëren en wellness. We beschikken over een 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Een subtropisch zwemgedeelte met twee glijbanen, bubbelbaden en andere waterattracties. Ook bevindt zich in het subtropisch gedeelte een peuter- en kleuterparadijs. Deze baden voor de kleintjes bieden verschillende speelobjecten zoals een kinderglijbaan, speeltafel en diverse andere waterobjecten om de hele dag plezier mee te maken. In de zomermaanden zijn onze buitenbaden geopend. Rondom de buitenbaden is voldoende ruimte om te ontspannen en recreëren.

Zwemles

Tropiqua heeft een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om te leren zwemmen. Voor de kinderen zijn er EasySwim zwemlessen. Voor volwassenen en jongeren die op jonge leeftijd niet of niet goed hebben leren zwemmen hebben we ook zwemlessen.

Wellness

In onze wellness kunt u in een heerlijk rustige omgeving genieten voor een Turkse sauna, infrarood sauna of kleurensauna en is er een stoombad. Uiteraard hebben we een dompelbad en is er een relaxruimte zowel binnen als buiten.

Openingstijden

Het zwembad is iedere dag van de week geopend. Voor het wedstrijdbad gelden andere openingstijden dan voor het subtropisch bad. De openingstijden vindt u onder meer onderaan deze pagina.

Tarieven

Entree € 6,95
banenzwemmen € 6,35
kinderen t/m 3 jaar € 3,30
12 badenkaart € 69,30
25 badenkaart € 138,55
50 badenkaart € 263,70
12 badenkaart kinderen t/m 3 jaar € 33,10

Ook is het mogelijk om een all-inclusive abonnement af te sluiten.

Activiteiten

Tropiqua organiseert een breed scale aan activiteiten. Zo kunt u bij ons aquasporten, is er een keer in de maand discozwemmen. Voor de allerkleinsten bieden we ouder en kind zwemmen. Bekijk voor een volledig overzicht van de activiteiten onze agenda.